Želite da koristite slobodne kanale i ne želite dodatne troškove oko televizije i pretplata za TV kanale najbolje rešenje je SET-up BOX

  1. Instaliramo SET-up BOX pakete za sve korisnike koji nemaju mogućnosti ili ne žele da se povežu kod kablovskih operatera

Želite da pratite besplatno televiziju?

To možete ostvariti ako kupite antenu i SETUP BOX koji u kompletu sa kablom rešavaju trajno vaš problem plaćanja televizije. Preostaje Vam da se usmerite sa antenom i uhvatile signal koji se emituje sa predajnika i nudi se besplatno set kanala sa nacionalnom frekvencijom. Time sebi trajno ukidate troškove oko plaćanja televizije.

Ako ipak želite satelitsku televiziju i da plaćate odredjeni paket kanala možemo Vam ponuditi TOTAL TV uredjaj gde u zavisnosti od paketa dobijate ogromnu lepezu kanala koje možete preneti na vikendici ili bilo kojoj lokaciji u zavisnosti od vaših potreba. Tamo gde nema drugih mogućnosti ovo je prava stvar za vas !

Realizujemo unutrašnju kablovsku mrežu u objektu za pristup televizijskih linija u svakoj sobi preko distribuirane mreže na jednoj anteni ili pristupnoj tački. Ovaj model instalacije interesantan je za veće objekte, hotele, industrijske sisteme….